Klein Blijdorp heeft ruime, frisse binnenverblijven met een altijd aangename temperatuur voor de hond.  In de kennel is altijd vers drinkwater aanwezig en een fijne slaapplek.  

 

Naast de fijne binnenverblijven en daaraan grenzende buitenverblijven is er ook nog een aantal zeer grote speelvelden. Op deze speelvelden kunnen de honden rennen en spelen, dit uiteraard allemaal in overleg. In de zomer staan er diverse zwembaden klaar voor de waterliefhebbers om in af te koelen en te spelen.

 

Klein Blijdorp wil elke hond de juiste aandacht geven, dus is er een vastgesteld aantal plaatsen beschikbaar. Maak dus ruim van tevoren een afspraak.  

 

Wilt u Klein Blijdorp bezichtigen?

Neem contact op om een afspraak te maken.

 


Een dag bij Klein Blijdorp

 

De hond zal dagelijks zes tot acht keer uit zijn verblijf gehaald worden om lekker te spelen op het omheinde speelveld  of eventueel aan de lange lijn.  Daarnaast wordt de hond ook nog uitgelaten.  Indien mogelijk, wordt er gekeken of uw hond met een maatje of een hele groep honden een speelveld op kan, om lekker samen te kunnen spelen en rennen. 

Uw hond krijgt 2 (of 3) keer per dag zijn eigen voer aangeboden.  Alle voer is mogelijk; brokken of vers vlees. Daarnaast krijgen ze in de middag en in de avond nog een lekkere snack. 

Uw hond verblijft eventueel met een andere (geschikte) hond in een binnenkennel. Mocht dit een probleem zijn dan is het mogelijk om de hond(en)  in een aparte kennel te laten verblijven.  

Wij proberen het verblijf voor uw hond(en) zo aangenaam mogelijk te maken en passen onze werkwijze geheel aan uw hond aan.


Voor onze huisregels en aanvullende informatie over hondenverblijf Klein Blijdorp kunt u hiernaast een PDF bestand downloaden.

 

 

Klein Blijdorp  -  Waar honden zich thuis voelen

 


Informatie Klein Blijdorp2023
PDF – 303,9 KB

Klein Blijdorp

Spijksesteeg 8

4212 KG Spijk

06-23096692

info@kleinblijdorp.com

KVK 63592010